Mengelmoes Groentafel - collectie

Mengelmoes Groentafels zijn stoer, robuust en kunnen tegen een stootje. Tegelijker­tijd voelt de tafel met zijn matte poedercoating zacht aan. Kleinschalige productie en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en staal zorgen voor een exclusieve uitstraling. Mengelmoes blijft mooi op kleur en de gebruikte materialen zijn nagenoeg 100% recyclebaar. Van Mengelmoes heb je gegarandeerd vele jaren plezier!


Uitverkocht

Mengelmoes 100cm

€ 625,00
GRATIS verzending
Uitverkocht

Mengelmoes 100cm

€ 625,00
GRATIS verzending

Bij aankoop van een Mengelmoes Groentafel 100 cm breed (demontabele poten) ontvangt u een eikenhouten werkplank cadeau. 

 Uitverkocht

Mengelmoes 150cm

€ 745,00
GRATIS verzending
Uitverkocht

Mengelmoes 150cm

€ 745,00
GRATIS verzending

Bij aankoop van een Mengelmoes Groentafel 150 cm breed (compleet onderstel) ontvangt u nu een bijpassend accessoire cadeau. U kunt kiezen uit een Mengelmoes bijenhotel, eikenhouten werkplank of gereedschapsset met magneten.

Uitverkocht

Mengelmoes 230cm

€ 935,00
GRATIS verzending
Uitverkocht

Mengelmoes 230cm

€ 935,00
GRATIS verzending

 

Bij aankoop van een Mengelmoes Groentafel 230 cm breed (compleet onderstel) ontvangt u nu een bijpassend accessoire cadeau. U kunt kiezen uit een Mengelmoes bijenhotel, eikenhouten werkplank of gereedschapsset met magneten.

Bijna uitverkocht voor dit seizoen

Mengelmoes is dit seizoen een onverwacht groot succes gebleken. Met als resultaat dat zo goed als alle modellen van dit seizoen zijn uitverkocht. 
Naast de vertrouwde Mengelmoes modellen zijn we op dit moment volop bezig met de uitwerking van nieuwe producten waaronder een Mengelmoes buitenkeuken en een Mengelmoes balkonmodel. Om de kwaliteit te waarborgen richten we ons voor alle modellen op levering in het seizoen 2021.

Vrijblijvend reserveren met 10% korting

Wilt u kosteloos en vrijblijvend een optie nemen op een Mengelmoes 150cm dan kunt u dat doen via onderstaande button. U hoeft niet aan te betalen en krijgt 10% korting op de aanschafprijs. (U betaalt geen 745 euro maar 670 euro). 
Besluit u -op het moment dat de Mengelmoes weer voorradig is- toch geen bestelling te willen doen dan is dat geen enkel probleem.Mengelmoes - accessoires 


Mengelmoes - aanbiedingenEenvoudig bestellen | Dat kan via de webshop. Als u het fijner vindt om te bellen of een mail te sturen dan kan dat ook. (06-28559659 - Marjan Thielen / info@mengelmoes-groentafel.nl). Betaling kan dan per factuur of met de pin bij levering van de Mengelmoes Groentafel.